Ingredienten
- 2 aardperen
- 150 gram gemengde slablaadjes
- 1 rode punt paprika
- 100 gram verse geitenkaas (in een plak of 4 dunne plakjes)
- ½ eetlepel olijfolie voor het bakken van de aardperen
Vinaigrette
- 1 deel balsamico zijn
- 1 theelepel mosterd
- wat zout
- 3 à 4 delen olijf- of notenolie.
Bereiden
- Klop de vinaigrette. Schil met een dunschiller de aardpeertjes in dunne plakjes en bak deze aan beide kanten bruin.
- Meng de slablaadjes met een beetje van de vinaigrette en verdeel over de bordjes.
- Snij de paprika in dunne reepjes en verdeel met de plakjes aardpeer over de bordjes.
- Bedruppel de aardpeer met wat vinaigrette.
- Zet eventueel de dunne plakjes geitenkaas even kort onder de grill en doe deze op de salade of verkruimel de geitenkaas over de salades en serveer.