Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Fruit Gerechten

Groene Papayasalade

 

Verfrissende fruitige salade.

 

mensen-icon 2 Personen

stopwatch-iconBereiding 20 min

pan-iconKooktijd 0 min

bestek-iconBijgerecht

Ingredienten

Voor de dressing:

  •  1 cm verse gember
  • 2 el golden mountainsaus (toko)
  • 1 el limoensap
  • 2 el zoete chilisaus
  • 2 tl palmsuiker (toko)
  • 2 tl sesamolie

Voor de salade:

  • 100 g wortel
  • 200 g groene papaya (toko)
  • 2 bosuitjes
  • 20 g koriander
  • 20 g munt

Bereiden

  1. Maak eerst de dressing. Rasp de gember in een kom en voeg de andere ingrediënten toe. Roer goed door elkaar.
  2. Snij de wortel en papaya in dunne reepjes, zo groot als een lucifer. Snij de bosuitjes in dunne ringetjes en hak de koriander en munt grof.
  3. Doe alles in een grote kom en verdeel de dressing erover.