Laat de loempiavellen ontdooien en dek af met een vochtige theedoek zodat ze niet uitdrogen. Schil de mango en snij deze in blokjes van één bij één centimeter. Doe de blokjes in een kom en roer er de geraspte kokos doorheen.Klop het ei los in een kommetje.
Leg een loempiavel als een ruit voor je op de snijplank. Schep een ruime eetlepel van de mango met kokos in het midden van het vel. Vouw de onderste punt over de vulling heen. Bestrijk de randen met wat ei. Vouw de zijkanten naar binnen toe en rol de loempia nu verder op naar de achterste punt. Doe dit met alle loempiavellen. De vulling zou zo goed als op moeten zijn. Houd je veel over, dan kun je dit gebruiken om het gerecht straks mee te garneren.
Verhit de olie in een wok tot 170 graden. Als je geen thermometer hebt, test dan even met een klein stukje brood of het vet heet genoeg is. Zodra het bubbelt als je het brood erin doet, is het heet genoeg en kun je het vuur laag zetten.
Frituur de loempia’s 2 minuten per kant en laat uitlekken op keukenpapier.
Garneer met poedersuiker.