Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Fruit Gerechten

Tropische fruitsalade met munt en chili

 

Verfrissende fruitige salade.

 

mensen-icon 6 Personen

stopwatch-iconBereiding 20 min

pan-iconKooktijd 0 min

bestek-iconBijgerecht

Ingredienten

  • 1 rode peper
  • 1 papaya
  • 1/2 gele suikermeloen
  • 1 ananas
  • 2 passievruchten
  • 1 el citroensap
  • 5 blaadjes munt

Bereiden

  1. Doe de rode peper een paar uur van tevoren in de vriezer.
  2. Snij de papaya en de meloen doormidden en haal de zaadjes eruit. Maak met een parisienneboor bolletjes van het vruchtvlees. Heb je die niet, snij het dan gewoon in blokjes. Bewaar een helft van de meloenschil. Maak de ananas schoon en snij in blokjes.
  3. Doe het fruit in een grote kom en sprenkel het citroensap en het vruchtvlees van de passievruchten erover. Roer dit goed door elkaar. Schep het fruit in de meloenschil.
  4. Snijd de muntblaadjes in dunne reepjes en verdeel ze over de fruitsalade. Haal de rode peper uit de vriezer en rasp hier wat van over de salade.